Vodole 2, 2229 Malečnik  +386 51 472 554
0 items - 0.00

Doživetja

Do doživetij imamo na Posestvu SONČNI RAJ še posebej veliko odgovornost za naše obiskovalce. Doživeti pomeni nekaj izkusiti z vsemi čutili. Začutiti naravo, odnos do nje, začutiti svobodo in sproščenost, začutiti srečo, začutiti dih in gibanje telesa. Začutit sebe v trenutku, ki vas je prav sedaj pripeljal na to mesto!

To je naša naloga, naš cilj!

Da se boste doživeto spominjali trenutkov z nami in si jih vtisnili v spomin, kot trenutek, ko ste začutili, da ste to resnično vi nekje v naravi;-)

Če bi želeli z nami preživeti nepozabno doživetje smo vam z veseljem na razpolago. Vseh doživetij ni mogoče strniti v en dan, zato jih bomo tudi izvajali ob primernih trenutkih glede na letni čas, na razpoložljivost posestva in glede na vaše potrebe. Z veseljem pa se bomo potrudili narediti dan res drugačen in doživet.

Delavnice

Delavnice prinašajo nova znanja, osvajanje novih postopkov in spoznavanje novih metod. Na naših delavnicah se bomo dotaknili naslednjih področij:

  • NAZAJ K NARAVI
  • TRADICIONALNA ZNANJA
  • ZDRAVJE & OSEBNA IN DUHOVNA RAST
  • UMETNOST IN KULTURA
  • KULINARIKA
  • OTROŠKI SVET

Vodeni ogledi

Želite preživeti drugačen dan, preživeti dan v naravi, ter spoznati številne skrivnosti, ki nam jih ponuja narava? Pri nas boste našli vsak svoj delček, ki bo obarval vaš mozaik življenja.

Trenutno ponujamo vodene oglede zeliščnega nasada z degustacijo izdelkov, ki jih pridelujemo iz številnih zelišč. Zaupali vam bomo skrivnosti pri izdelavi, hkrati pa boste dobil informacijo, kje tudi nabrati ali pridobiti najboljše sestavine za lastno kreiranje naravnih domačih izdelkov.

Posebna doživetja

Izkušnje so tiste, ki štejejo, zato vas vabimo, da z nami doživite:

  • POBIRANJE ZELIŠČ ~ začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj,
  • LIČKANJE KORUZE ~ obujamo star običaj lupljenja koruze, ki je včasih spadal med najpomembnejša jesenska opravila,
  • ZVOK GONGA V NARAVI ~  čutenje vibracije gonga v naravi je povezava telesa z vibracijo zvoka in narave.

Comments are closed.

OBISK POSESTVA

OBISK POSESTVA

Posestvo SONČNI RAJ, ki leži v naselju Vodole - na nadmorski višini 322 metrov, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege kot tudi zaradi svojega pristopa. Vaš obisk pri nas naj bo doživetje, tako za odrasle kot tudi za otroke.

   Zakaj obiskati posestvo?

NAPOVEDNIK DOGODKOV

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Izkušnje so tiste, ki štejejo, zato vas vabimo, da z nami doživite dogodke, ki prinašajo nova znanja, osvajanje novih postopkov in spoznavanje novih metod. Vsaka aktivnost v naravi prinaša za vas in vaše telo pozitivne koristi.

   Informacije o dogodkih

UTRINKI DOGODKOV

UTRINKI DOGODKOV

Začutili boste vonj trave, dreves, okolja. Začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj, Zaradi neposredne povezave z naravo čutimo svoje zavedanje, umiritev, osredotočenost in povezanost s svojim telesom.

   Oglejte si foto utrinke