Vodole 2, 2229 Malečnik  +386 51 472 554
0 items - 0.00

Otroški svet

S pravljico čez kmetijo

Otroški svet dojema okolico popolnoma drugače, kot svet odraslih ljudi. Otroci cvetlico čutijo, odrasli jo slikajo, otroci cvet pobožajo, odrasli ga odtrgajo za spomin, otroci se cvetom pogovarjajo, odrasli o njem govorijo, kot da ga poznajo. Otrokom želimo na Posestvu SONČNI RAJ ponuditi priložnost, da skozi pravljico spoznajo okolico v kateri živijo. Da spoznajo pomen cvetlic in bogastvo, ki nam ga predstavljajo žuželke. Da ohranijo svojo otroško razigranost, tudi ob spoštovanju narave, okolja, naravnih zakonov, ki se vse pogosteje rušijo. Otrokom želimo približati čudoviti svet čebel, ki nam omogočajo prihodnost, saj na njih sloni prihodnost naših zanamcev. Ko bo poginila zadnja čebela, bo ugasnilo tudi naše bivanje na tem krasnem planetu in tega, si kot odgovorni starši ne smemo dovoliti.  Pridružite se nam in skupaj ustvarimo pravljico iz katere se bomo naučili tako odrasli, kot tudi otroci.

Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Comments are closed.

UTRINKI DOGODKOV

UTRINKI DOGODKOV

Začutili boste vonj trave, dreves, okolja. Začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj, Zaradi neposredne povezave z naravo čutimo svoje zavedanje, umiritev, osredotočenost in povezanost s svojim telesom.

   Oglejte si foto utrinke

DOŽIVETJA NA KMETIJI

DOŽIVETJA NA KMETIJI

Želite preživeti drugačen dan, preživeti dan v naravi, ter spoznati številne skrivnosti, ki nam jih ponuja narava?
Izkušnje so tiste, ki štejejo, zato vas vabimo, da z nami doživite: delavnice, vodene oglede in posebna doživetja.

   Pridite po lastno izkušnjo

NAŠA ZELIŠČA

NAŠA ZELIŠČA

Tako ali drugače smo vsak dan povezani s številnimi zelišči, ki naši hrani dajejo poseben okus, hkrati pa v hrano oddajajo eterična olja, encime, minerale, vitamine in še veliko več. Naš zeliščni vrt sestavljajo smilj, pelin, žajbelj, sivka, šentjanževka, ameriški slamnik.

   Kaj raste pri nas?