Vodole 2, 2229 Malečnik  +386 51 472 554
0 items - 0.00

Umetnost in kultura

Zvok gonga ~ umetniški nastop v naravi

V svetih spisih je zapisano, da vse, tudi človek, izvira iz zvoka in je zvok. V vsakem izmed nas je zapisan naš izvorni zvočni energetski kod z informacijami o našem polnem potencialu, ki ga lahko razvijemo v življenju. Vsaka glasba je lahko terapevtska, vendar je gong instrument z najmočnejšo energijo. Velikokrat v življenju se srečujemo s svojimi vzponi in padci, pa naj gre za osebno ali poslovno področje. Ker nam v življenju ni vedno z rožicami postlano, je prav, da se to naučimo sprejeti, kot čudovita darila. To nas lahko nauči (ne glede kaj se dogaja okoli nas), da sprejmemo neodtujljivo pravico nas vseh. Biti in ostati samo človek in delati karkoli že počnemo skozi svoje srce za dobrobit nas vseh in vsega. Spoznajte različne pristope in tehnike rokovanja z gongi, ter ustvarite lastno vibracijo, ki jo boste prvenstveno začutili vi, kot tudi okolica v katero jo boste oddali.

Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Glas, ki te doseže ~ umetniški nastop v naravi

Naš glas je popoln instrument zdravljenja. Na tej delavnici se boste naučili kako svoj glas uporabljati za samozdravljenje. V človeškem glasu se skriva mistična moč, ki odklepa ravnovesje in moč. Naravni glas odpira vrata v samega sebe in usklajuje telo preko nežnih gibov, dihanja in raziskovanja z lastnim glasom. Naravni glas nam pomaga izraziti in odplaviti napetosti iz telesa, ki so posledica hitrega tempa življenja in nagnjenosti k cenzuriranju naših odzivov. Vsaka misel, ki se pojavi ob stresnih situacijah ali dogodku ob katerem se ustrašimo ali smo kako drugače frustrirani, je kot signal za naše telo, da gre v beg ali kakšno drugo akcijo. Velikokrat si ne dovolimo ali ne zmoremo odreagirati na način kot ga začutimo. Zaradi takega ali drugačnega razloga se umaknemo in ne spregovorimo ali odreagiramo tako kot čutimo. Tako v telesu pride do čustvene napetosti, ki se je velikokrat sploh ne zavedamo.

Naravni glas je čudovito orodje za uravnovešanje našega telesa, misli in duha. Na nežen in varen način, skozi glas izrazimo napetosti, stres, nakopičeno jezo ali žalost. Skozi enostavne vaje, naše telo zadiha in se sprošča. Zaradi nežnih vibracij, ki jih oddaja grlo ob petju in različnih zlogov in vokalov, ki se nanašajo na različne dele telesa in našega energijskega sistema, lažje začutimo in prebudimo naravne samozdravilne lastnosti telesa.

Program delavnice zajema:

  • dihalne tehnike
  • iskanje in uporabljanje lastnega naravnega glasu za namen samozdravljenja
  • uglasitev čaker in avre z glasom
  • meditacija z OManjem
  • zaključili bomo z Gong kopeljo za integracijo in regeneracijo

Delavnica je praktične narave in je aktivna. Obetate si lahko notranje transformacije in obilico praktičnih napotkov za delo s samim sabo. Na delavnici prejmete tudi kratki priročnik in opis vseh tehnik za nadaljnje raziskovanje doma, s samim sabo.

Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Comments are closed.

NAŠI BIO IZDELKI

NAŠI BIO IZDELKI

Posestvo SONČNI RAJ je za vse svoje površine pridobilo status ekoloških površin, kar je osnovni pogoj za biološke izdelke. Z vse življenjskim učenjem in povezanostjo z naravo, vam želimo ponuditi le najboljše, kar pridelamo na naši kmetiji.

   Kaj dobite pri nas?

NAPOVEDNIK DOGODKOV

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Izkušnje so tiste, ki štejejo, zato vas vabimo, da z nami doživite dogodke, ki prinašajo nova znanja, osvajanje novih postopkov in spoznavanje novih metod. Vsaka aktivnost v naravi prinaša za vas in vaše telo pozitivne koristi.

   Informacije o dogodkih

NAŠA ZELIŠČA

NAŠA ZELIŠČA

Tako ali drugače smo vsak dan povezani s številnimi zelišči, ki naši hrani dajejo poseben okus, hkrati pa v hrano oddajajo eterična olja, encime, minerale, vitamine in še veliko več. Naš zeliščni vrt sestavljajo smilj, pelin, žajbelj, sivka, šentjanževka, ameriški slamnik.

   Kaj raste pri nas?