Vodole 2, 2229 Malečnik  +386 51 472 554
0 items - 0.00

Vodeni ogledi

Ogled zeliščnega parka

Želite preživeti drugačen dan, preživeti dan v naravi, ter spoznati številne skrivnosti, ki nam jih ponuja narava? Pridružite se nam na vodenih ogledih POSESTVA SONČNI RAJ, med njimi boste našli vsak svoj delček, ki bo obarval vaš mozaik življenja.

Trenutno ponujamo vodene oglede zeliščnega nasada z degustacijo izdelkov, ki jih pridelujemo iz številnih zelišč. Nekatere zanimive izdelke si lahko izdelate doma tudi sami. Zaupali vam bomo skrivnosti pri izdelavi, hkrati pa boste dobil informacijo, kje tudi nabrati ali pridobiti najboljše sestavine za lastno kreiranje naravnih domačih izdelkov.

Ker se Posestvo SONČNI RAJ šele razvija in ustvarja svojo podobo, vam želimo zaupati kam gremo. Ustvarjali bomo trajnostne nasade tako za dobrobit čebel, kot tudi ljudi, ustvarjali domovanja za čebele, s pomočjo rastlin čistili odpadne vode, uporabljali naravne materiale za gradnjo, pridelovali zelenjavo po načelih permakulture, predvsem pa bomo svoje znanje in izkušnje delili z vami, ter vam omogočali vpogled v procese, ki bi vam lahko tako ali drugače koristili v življenju.

Bi želeli za svoje prijatelje, sodelavce ali znance organizirati ogled zeliščnega parka? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo sestavili program za nepozabno doživetje v objemu narave.

Comments are closed.

POSEBNA DOŽIVETJA

POSEBNA DOŽIVETJA

Stik za naravo in bogastvom, ki nam ga daje je še kako pomemben, da se povežemo z energijo naše biti. Začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj. Vse to je skrito v bogastvu, ki je okrog nas! Pa se tega zavedamo v vsakdanjem življenju?

   Doživite pristen stik z naravo

DELAVNICE

DELAVNICE

Delavnice prinašajo nova znanja, osvajanje novih postopkov in spoznavanje novih metod. Dotaknili se bomo naslednjih področij: nazaj k naravi, tradicionalna znanja, zdravje & osebna in duhovna rast, umetnost in kultura, kulinarika, otroški svet.

   Razširite svoja obzorja

NAŠA ZELIŠČA

NAŠA ZELIŠČA

Tako ali drugače smo vsak dan povezani s številnimi zelišči, ki naši hrani dajejo poseben okus, hkrati pa v hrano oddajajo eterična olja, encime, minerale, vitamine in še veliko več. Naš zeliščni vrt sestavljajo smilj, pelin, žajbelj, sivka, šentjanževka, ameriški slamnik.

   Kaj raste pri nas?