Vodole 2, 2229 Malečnik  +386 51 472 554
0 items - 0.00

Zdravje & osebna in duhovna rast

Hoja po žerjavici

Hoja po žerjavici nam pokaže kako lahko naše misli vplivajo na naše celotno delovanje. Misli spreminjajo kemijo v možganih, kar vpliva na spremembo kemije v celem telesu. Zato se tistim, ki gredo čez žerjavico, svetuje, da so pozorni na svoje misli, saj natanko s temi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. Tisti, ki mislijo pozitivno, dobesedno živijo v drugačnem kemijskem okolju, kot tisti, ki so v mislih naravnani negativno. V svoj imunski sistem prenesejo manj stresa, česar rezultat je več kot očiten.

Pridružite se nam in zakurite svoj notranji ogenj s katerim bodo zgoreli vsi vaši strahovi. Zaživite življenje brez omejujočih prepričanj, zaživite strastno, igrivo, ljubeče, predvsem pa takšno življenje, kot si ga zaslužite. Več o Ritualu hoje po žerjavici pa najdete tudi na www.hojapozerjavici.si.

Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Rdeči šotor

Draga Ženska!

Si morda spremljala spletno serijo RAZCVET ŽENSKE, ki je bila posvečena sestrstvu ali brala zgodbo Anite Diamant RDEČI ŠOTOR in pomislila kako čudovito bi bilo, če bi tudi ti imela možnost sesti v Krog z Ženskami in:

  • Nahraniti svojo dušo.
  • Izdihnit obveznosti in prisluhniti svoji notranjosti.
  • Podeliti darove in izzive s katerimi se soočaš.
  • Biti sprejeta, taka kot si.
  • Enkrat na mesec narediti umik zase.
  • Prisluhniti modrostim, kako pluti na valovih cikličnosti in kako te lahko le-ta podpre, spoznati in sprejeti modrost in moč menstruacije,
  • Prisluhniti kako pomembni so naši prehodi: iz deklice v Žensko, v materinstvo in menopavzo in kako veliko darilo je, ko smo podprte in praznovane v teh prehodih.
  • Občutiti kako pomembna si za Skupnost.

Tvoji Darovi, tvoje znanje, tvoja ljubezen, tvoja pot, tvoja Zgodba,

TI!

… vse to je del RDEČEGA ŠOTORA.

Hvaležna sem, da Te končno lahko povabim v Ženski Krog v Mariboru. Veselim se tega kar bomo skupaj ustvarile. Verjamem, da je čas, da se ženske podpremo, navdihnemo in obudimo tradicijo druženja v Krogu, ter predajanje modrosti iz generacije v generacijo.

Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Himalajska kristalna sol

Brez soli ni življenja so besede, ki se velikokrat pojavljajo v našem življenju čeprav velika večina zdravnikov svari pred soljo. Seveda svarijo pred uporabo kuhinjske soli, ki nima kaj veliko opraviti z Himalajsko kristalno soljo. Kuhinjska sol je 99,9% natrijev klorid in ne sol kot jo potrebuje naše telo za življenje. Naravna Himalajska kristalna sol ne vsebuje samo dveh elementov ampak precej več po nekaterih predvidevanjih 84 elementov in mineralov, ki naj bi bili prisotni v majhnih a za telo izjemno pomembnih količinah. Predvsem se tukaj ne smemo ozirati na določen element ampak moramo pogledati skupek elementov in mineralov ki so prisotni v soli.

Na delavnici bomo praktično preizkusili različne vrste soli, ter njihovo uporabo v vsakdanjem življenju. Uporabljamo jo tako za kuho, kot za pripravo inhalacij in različnih čistilnih pilingov. Vsak udeleženec si bo izdelal svojo zeliščno sol, s katero boste lahko doma oplemenitili vašo hrano.

Če želite izvedeti več o o predstavljeni delavnici, vpišite vaše kontaktne podatke in obvestilo boste prejeli pravočasno na vaš spletni e-naslov.

Comments are closed.

BIO SIRUPI

BIO SIRUPI

Na podlagi izkušenj in znanih receptov naših babic smo na posestvu SONČNI RAJ razvili linijo okusnih bio sirupov, ki se redčijo v vodi. Vse sestavine sirupov so ekološke in skrbno izbrane. Sirupi so kuhani v posebnem okolju, kjer se čuti pridih domačnosti in tradicije.

   Naši sirupi

UTRINKI DOGODKOV

UTRINKI DOGODKOV

Začutili boste vonj trave, dreves, okolja. Začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj, Zaradi neposredne povezave z naravo čutimo svoje zavedanje, umiritev, osredotočenost in povezanost s svojim telesom.

   Oglejte si foto utrinke

DOŽIVETJA NA KMETIJI

DOŽIVETJA NA KMETIJI

Želite preživeti drugačen dan, preživeti dan v naravi, ter spoznati številne skrivnosti, ki nam jih ponuja narava?
Izkušnje so tiste, ki štejejo, zato vas vabimo, da z nami doživite: delavnice, vodene oglede in posebna doživetja.

   Pridite po lastno izkušnjo