Vodole 2, 2229 Malečnik  +386 51 472 554
0 items - 0.00

ZIPLINE

Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na Posestvu SONČNI RAJ. Čebele poletijo iz panja nekaj sto metrov, lahko pa tudi do 5km daleč. Zipline ” ČEBELJI LET ” vam nudi 340 metrov dvojnega preleta nad prepletom sadnega drevja, robidnic, jagodičevja, zelišč ter cvetic, ki polnijo travnike na posestvu. In če čebele dosežejo povprečno h 24 km/h, boste vi pri svojem preletu dosegli do 40 km/h. V zraku vodi čebele njihov neverjeten čut za orientacijo in informacije iz okolja. Za vašo varnost v zraku pa bo poskrbela varnostna oprema in usposobljeno osebje Posestva SONČNI RAJ.  Čebelji ples, se imenujejo vzorci gibanja s katerimi komunicirajo čebele. Kako pa boste gibanje vaših prijateljev imenovali vi?

Na voljo vam je spletni obrazec za nakup darilnih bonov ali rezervacije termina spusta, za vse ostal informacije pa smo vam na voljo na 051 472 554.

Comments are closed.

OBISK POSESTVA

OBISK POSESTVA

Posestvo SONČNI RAJ, ki leži v naselju Vodole - na nadmorski višini 322 metrov, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege kot tudi zaradi svojega pristopa. Vaš obisk pri nas naj bo doživetje, tako za odrasle kot tudi za otroke.

   Zakaj obiskati posestvo?

NAPOVEDNIK DOGODKOV

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Izkušnje so tiste, ki štejejo, zato vas vabimo, da z nami doživite dogodke, ki prinašajo nova znanja, osvajanje novih postopkov in spoznavanje novih metod. Vsaka aktivnost v naravi prinaša za vas in vaše telo pozitivne koristi.

   Informacije o dogodkih

UTRINKI DOGODKOV

UTRINKI DOGODKOV

Začutili boste vonj trave, dreves, okolja. Začutiti zemljo, rastlino in njene plodove je dejansko stik s samim seboj, Zaradi neposredne povezave z naravo čutimo svoje zavedanje, umiritev, osredotočenost in povezanost s svojim telesom.

   Oglejte si foto utrinke